5 januari 2015

Hotelrestaurants Amsterdam Centrum

Amsterdam American Hotel
Cafe Americain
Ooit was dit dé ontmoetingsplek voor schrijvers en kunstenaars, nu is deze Art Deco ‘Huiskamer van Amsterdam’ de perfecte plek voor klassieke brasserie gerechten.
WWW.CAFEAMERICAIN.NL

 

Amsterdam Marriott Hotel
Midtown Grill
Geinspireerd op typische Amerikaanse steakhouses, eet je hier misschien wel het beste stukje vlees van Amsterdam. De nadruk ligt op puurheid, verse ingrediënten en kwaliteit.
WWW.MIDTOWNGRILL.NL

 
Andaz Amsterdam Prinsengracht
Blue Spoon
In het domein van de chefkok kijk je dankzij de open keuken mee hoe hij inventieve seizoensgebonden gerechten bereid met kruiden uit de aangelegde tuin.
WWW.ANDAZ.HYATT.COM


art'otel amsterdam
5&33
Een hapje eten in een galerie, dat kan bij 5&33. Het menu biedt een shared dining-concept geïnspireerd door de smaken uit de Mediterrane regio.
WWW.5AND33.NL

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Seven Seas
Geen zee te hoog voor chef Paul Dinjan. In het Scheepvaarthuis – in een prachtig klassiek decor van glas-in-lood – geniet je van een Franse menukaart met een duidelijke maritieme invloed.
WWW.AMRATHAMSTERDAM.COM

Hotel De l'Europe
Bord’eau
Een culinair pareltje. Het luxe restaurant van Hotel de L’Europe met uitzicht over de Amstel biedt verfijnde ingrediënten, gepaard met de meest exclusieve wijnen.
WWW.BORDEAU.NL

Hoofdstad Brasserie
Laagdrempeliger dan buurman Bord’eau, maar zeker niet minder van kwaliteit. In deze Amsterdamse interpretatie van een traditionele brasserie giet ‘Chef van het Jaar 2014’ Richard van Oostenbrugge Franse klassiekers in een modern jasje.
WWW.HOOFDSTADBRASSERIE.NL

InterContinental Amstel Amsterdam
La Rive
Het met een Michelinster bekroonde restaurant La Rive biedt een bijzondere culinaire ervaring. De drie sommeliers voorzien je van hun uitzonderlijke expertise bij de uitgebreide champagne- en wijnkaart.
WWW.RESTAURANTLARIVE.NL

NH Barbizon Palace
Vermeer
In deze sfeervolle setting kookt de topchef van Vermeer letterlijk de sterren van de hemel. Zijn culinaire visie is uitdagend, verfijnd en uniek. Voorzien van een zeer toegewijde service brigade die de kunst van gastvrijheid beheerst.
WWW.RESTAURANTVERMEER.NL

NH Grand Hotel Krasnapolsky
Wintertuin
Begin je dag goed en gezond met het uitgebreide ontbijt in de Wintertuin, een architectuurhistorische stadsserre die dateert uit 1879 en beroemd is vanwege de glas- en staalconstructie.
WWW.NH-HOTELS.NL

Park Hotel Amsterdam
MOMO
MOMO heeft zichzelf op de kaart gezet als trendy restaurant met met de beste Pan-Aziatische keuken en waanzinnige cocktails voor échte smaakmakers.
WWW.MOMO-AMSTERDAM.COM

Renaissance Amsterdam Hotel
Scossa Restaurant
In een relaxte oase worden heerlijke Italiaanse gerechten met een knipoog naar bredere Mediterrane tradities geserveerd. Met een antipasti buffet als huisspecialiteit.
WWW.SCOSSA-RESTAURANT.NL

Room Mate Aitana
I-Dock
I-Dock restaurant, bar & marina terrace biedt een gezellige thuishaven waar je de hele dag terecht kunt. In deze maritieme en tegelijk stedelijke omgeving kun je regelmatig genieten van dj’s, livemuziek en meer.
WWW.IDOCKRESTAURANT.NL


The Albus
Senses
Onconventionele en creatieve gerechten van de beste biologische en duurzame ingrediënten prikkelen al je zintuigen. Bekijk hoe de chef het dagelijks wisselende en innovatieve verrassingsmenu bereid in de open keuken.
WWW.SENSESRESTAURANT.NL
Hotel Pulitzer Amsterdam
Keizersgracht 238
Op de hoek van één van de 9-straatjes zit dit moderne grill restaurant. Verse, eerlijke producten van Nederlandse bodem worden gecombineerd met het beste uit andere werelddelen.
WWW.RESTAURANTKEIZERSGRACHT238.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten