14 januari 2015

Hotelbars in Amsterdam Centrum

Amsterdam American Hotel
Bar Americain
Ga terug in de tijd. Aan de muur van Bar Americain hangen de foto’s van sterren uit binnen- en buitenland die hier in de afgelopen 40 jaar een cocktail dronken.
WWW.HAMPSHIRE-HOTELS.COM


Amsterdam Marriott Hotel
Sorel’s Midtown Bar and Lounge
Geïnspireerd door de beroemde diamant geschiedenis van Amsterdam en de dame die ze voor het eerst droeg ze als modeaccessoire, Agnes Sorel, is dit een de perfecte omgeving om te werken, ontmoeten en ontspannen.
WWW.MARRIOTT.COM

Andaz Amsterdam Prinsengracht
Blue Spoon Bar
In deze huiselijke bar geniet je van meesterlijke cocktails. Proef klassiek vakmanschap door het gebruik van pure ingrediënten aangevuld met creativiteit en originaliteit door de professionele bartenders.
WWW.ANDAZ.HYATT.COM

art'otel amsterdam
5&33
Benoemd tot de beste hotelbar van Amsterdam. Hier worden cocktails gemaakt met eigen kruidenmixen, siropen en gebrouwen bieren. Regelmatig exra opgespiced door een dj.
WWW.5AND33.NL

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
SkyLounge
De SkyLounge met dakterras op de 11e etage is letterlijk een hoogtepunt. Geen mooier uitzicht op Amsterdam dan vanaf deze centraal gelegen skybar, waar jong en oud geniet van smakelijke drankjes en hapjes.
WWW.DOUBLETREE3.HILTON.COM

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Bar Lounge
In een van de mooiste gebouwen van Amsterdam is deze levendige Hollandse hotelbar te vinden. De perfecte plek voor een kop koffie, lunch of biertje met een kleine bite.
WWW.AMRATHAMSTERDAM.COM

Hotel De l'Europe
Freddy’s Bar
Vernoemd naar de grote bierbaas zelf. De sfeer in deze beroemde en klassieke hotelbar is nog altijd hetzelfde. Geniet hier van een Bloody Mary of een ijskoude Heineken.
WWW.LEUROPE.NL/FREDDYS

InterContinental Amstel Amsterdam
A-Bar
Fantastische cocktails en Nederlandse distillaten in deze trendy bar van het Amstel. Alles wat zo bijzonder is aan Amsterdam komy hier samen.
WWW.AMSTERDAM.INTERCONTINENTAL.COM

Mercure Amsterdam Arthur Frommer
Boutique Bar
Sluit de dag gezellig af met een heerlijk drankje in één van de relax fauteuils in de verborgen hotelbar. Elke dag mixt de barman vanaf 17.00 uur de cocktail van de dag.
WWW.MERCURE.COM

NH Barbizon Palace
Bar Mar-Dique
Voor een goede cocktail of een rustig slaapmutsje kun je terecht in de gezellige Bar Mar-Dique. Naast een groot assortiment wijnen en sterke dranken, bestel je hier een fijne bite.
WWW.NH-HOTELS.NL

Park Hotel Amsterdam
MOMO
Tegenover het Vondelpark zit deze altijd drukke bar waar heel hip en happening Jong-Zuid elkaar verdringt voor goede cocktails rond een gebogen bar.
WWW.MOMO-AMSTERDAM.NL



Park Plaza Victoria
The Lobby Lounge
Een ideale ontmoetingsplek waar ze ook nog eens een breed scala aan hapjes en exclusieve bites hebben. Zetel neer in de witte stoelen en relax.
WWW.PARKPLAZA.NL

Renaissance Amsterdam Hotel
Het Koepelcafé
In deze traditionele bar bestel je de beste hamburger van Amsterdam, terwijl je geniet van het uitzicht op de bruisende stad. Er heerst een ontspannen en écht lokale sfeer.
WWW.RENAISSANCEAMSTERDAM.NL

Room Mate Aitana
I-Dock
In de gezellige I-Dock bar met bijbehorend haventerras kun je regelmatig los op livemuziek en dj-sets, maar je kunt ook ‘gewoon’ genieten van cocktails, champagne en meer.
WWW.IDOCKRESTAURANT.NL

Hotel Pulitzer Amsterdam
Pulitzers Bar
Door het Parool uitgeroepen als 'Beste 5* Hotel Bar van Amsterdam'. Geniet in drie unieke ruimtes van de bijbehorende drankspecialiteit en proef vooral de ruime keus aan bites.
WWW.PULITZERAMSTERDAM.COM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten