14 januari 2015

Hotelbars Amsterdam Zuid

Conservatorium Hotel Vondelpark
Tunes
Signature drink is een perfecte G&T – met keus uit 30 verschillende soorten gins – in een elegant en toch ook informeel toevluchtsoord in het bruisende museumkwartier. Ook geschikt voor exclusieve cocktails en verfijnde snacks.
WWW.CONSERVATORIUMHOTEL.COM

Hilton Amsterdam
Half Moon Lounge
Strijk neer voor een koud biertje in de nautische havenbar van Hilton met uitzicht op – inderdaad – de marina. In de zomer op het terras, in de winter warmpjes bij het vuur.
WWW.HILTON.COM

Park Plaza Vondelpark
V Bar en Lounge
Dit Central Park-hotel is de thuisbasis van de V Bar en Lounge waar je geniet van een cocktail, glas wijn en bites. ’s Winters heerlijk bij de open haard.
WWW.PARKPLAZA.COM

Sir Albert Hotel
IZAKAYA BAR
IZAKAYA – ‘pub’ vrij vertaald uit het Japans – serveert verschillende huisgemaakte tonics op basis van de eeuwenoude Japanse drank Shochu, die je terugvindt in vele cocktails.
WWW.IZAKAYA-AMSTERDAM.COM

citizenM Amsterdam City
canteenM
Relaxen alsof je thuis bent, dat kan in de huiselijke setting van canteenM. Ontspan en neem een lekker biertje van de tap, champagne on ice of een fijne cocktail.
WWW.CITIZENM.COM

Crowne Plaza Amsterdam-South
Manhattan Lounge Bar
Dé hotspot voor de vrijmibo op de Zuidas. In deze ‘American chique’ bar heb je keus uit een enorme variëteit aan dranken en smakelijke hapjes, die je ’s zomers kunt nuttigen op het fijne terras aan de waterkant.
WWW.HOTELRESTAURANTAMSTERDAMSOUTH.COM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten